Kijkje achter de schermen

Gaasband

In deze nieuwe blog nemen we je mee in de werkzaamheden bij onze klant Henri van de Bilt Vleeswaren te Beuningen. Je krijgt een kijkje achter de schermen bij de klant en leest alles over waar we ons mee bezighouden.

Voor ondernemingen is het van belang dat alle machines soepel blijven draaien. Achter de schermen werken onze monteurs al ruim drie jaar voor onze vaste klant Henri van de Bilt Vleeswaren. Ons team van ervaren monteurs zorgt ervoor dat alle verschillende machines op hun best presteren. 

Bij deze klant zijn wij continu met vier monteurs aanwezig om verschillende werkzaamheden uit te voeren. Hierbij werken we met ploegendiensten waarbij onze monteurs elkaar afwisselen. Zo zijn er altijd monteurs aanwezig om de machines goed draaiende te houden. We zijn dus elke dag druk bezig bij Henri van de Bilt Vleeswaren, zelfs in het weekend. 

Bij Henri van de Bilt Vleeswaren zijn we voornamelijk bezig met preventief onderhoud. Onderhoud van machines is essentieel om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen, ervoor te zorgen dat de machines efficiënt blijven werken en om ongeplande stilstand te voorkomen. De werkzaamheden die onze monteurs uitvoeren zijn onder andere onderhoud aan de machines, optimaliseren van de machines, storingen verhelpen en onderdelen vernieuwen. Op een werkdag bij de klant werken meerdere monteurs aan diverse machines. Zo moeten bijvoorbeeld acute storingen verholpen worden en de productielijnen mogen niet stil komen te staan. Onderhoud gebeurt bij Henri van de Bilt Vleeswaren zowel mechanisch als elektrisch aan meerdere productielijnen.

Lijken deze werkzaamheden jou ook leuk? Sluit je dan aan bij ons team en houd machines in topconditie!

Deel dit bericht