Maak kennis met ons team

We stellen je graag voor aan ons leuke team! In deze blog vertellen we je alles over onze Allround Storings- en Onderhoudsmonteur Dylan van den Oever. 

Dylan van den Oever is al 2 jaar werkzaam voor Bamostech. Hij is onze Allround Storings- en Onderhoudsmonteur. Als 25 jarige is hij al zeer ervaren, mede door zijn achtergrond als autotechnicus heeft Dylan zowel mechanisch als elektrisch veel kennis.

Op dit moment zit Dylan in het storings- en onderhoudsteam bij onze klant Henri van de Bilt Vleeswaren te Beuningen, hij werkt daar twee ploegendiensten. Wij kunnen wel stellen dat Dylan daar een van de meest ervaren monteurs is in de technische dienst. In de vleeswarenproductie wordt veel gewerkt met Weber en Multivac machines, ook hierin is hij inmiddels al erg gespecialiseerd. Benieuwd welke werkzaamheden wij allemaal bij deze klant uitvoeren? Neem een kijkje achter de schermen.  

Om te blijven ontwikkelen heeft Dylan afgelopen jaar trainingen gevolgd bij ROVC. Hierdoor is zijn kennis van de industriële elektro weer helemaal up to date. We kijken ernaar uit dat Dylan in de toekomst zal doorgroeien naar werkvoorbereider. 

Buiten dat Dylan onze Allround Storings- en Onderhoudsmonteur is beheert hij ook het wagenpark van Bamostech. Hierbij zorgt hij ervoor dat alle monteurs mobiel zijn en dat alles rondom de auto’s goed geregeld is. Wij kunnen wel zeggen dat dit hem goed afgaat met een achtergrond als autotechnicus. 

Naast het harde werken is Dylan ook buiten werktijd zeer actief. Zijn favoriete bezigheden zijn op stap gaan met zijn vrienden, skiën en sleutelen aan zijn Volvo oldtimer. 

Wil jij ook net als Dylan veel plezier hebben in je werk en blijven groeien? Bekijk onze uitdagende vacatures!

Deel dit bericht