Aanmelden als ZZP monteur

Bamostech heeft voor ZZP monteurs in de techniek een bemiddelings tool ontwikkeld, genaamd Factory Connect. Het doel hiervan is om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. 

Wij hebben een groot bestand aan opdrachtgevers in zowel onderhoud als machinebouw. Heb jij als ZZP’er ruimte in je planning? Dan kun je dit bij ons melden! Wij zetten deze vraag meteen uit bij onze klanten en nemen contact met je op als er een passende klus is. 

Andersom zien we ook een toenemende vraag bij onze klanten voor last minute opdrachten. Deze opdrachtgevers hebben te maken met onderbezetting door uitval en/of ziekte. Hierdoor wordt er vaker beroep gedaan op ZZP’ers. Dit is een win-win situatie voor zowel de ZZP’er als voor de opdrachtgever. 

Bamostech werkt regionaal, dus we stemmen de vraag en het aanbod lokaal af. Daarbij proberen we zo veel mogelijk dezelfde ZZP’er monteur bij dezelfde klanten te plaatsen. Daardoor ben je als ZZP’er werkzaam op een bekende plek en ook voor de opdrachtgever is dit fijn. Het werk en de communicatie lopen hierdoor soepel. 

Ook niet geheel onbelangrijk is dat Bamostech een vlotte uitbetaling verzorgt, binnen één week wordt de factuur van de ZZP’er betaald.

Klinkt dit voor jou aantrekkelijk en heb je interesse in een samenwerking met Bamostech? Meld je dan aan als ZZP’er of bel even voor een kennismakingsgesprek!  

Deel dit bericht