Monteurs gezocht

Bamostech is een jong en dynamisch bedrijf. Wij staan bekend om onze ervaren monteurs. Om ons hechte team te versterken zijn wij op zoek naar gepassioneerde monteurs met talent voor techniek en onderhoud. 

Momenteel hebben we verschillende vacatures beschikbaar: 

Allround Onderhoudsmonteur
Als onderhoud specialist spelen wij een cruciale rol in het waarborgen van de optimale werking en betrouwbaarheid van onze machines en installaties. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan machines, apparatuur en installaties. Je zorgt ervoor dat de productieprocessen soepel verlopen. Bekijk hier de hele vacature. 

Constructie Bankwerker
Wij zijn gespecialiseerd in de constructie en fabricage van metalen onderdelen en constructies voor diverse industrieën. Je bent verantwoordelijk voor het bewerken, samenstellen en lassen van metalen onderdelen en constructies. Bekijk hier de hele vacature. 

Storing Monteur 
Wij zijn gespecialiseerd in de ondersteuning en assemblage van productiemachines voor diverse industrieën. Je bent verantwoordelijk voor het opsporen, analyseren en verhelpen van technische storingen aan apparatuur en systemen binnen de procesindustrie. Bekijk hier de hele vacature.

Machinebouwer 
Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen in het maken van machines die wereldwijd gebruikt worden. Je bent verantwoordelijk voor het assembleren, installeren en onderhouden van machines volgens de specificaties en tekeningen. Je zorgt ervoor dat de machines voldoen aan de kwaliteitseisen en veiligheidsnormen. Bekijk hier de hele vacature. 

Bij Bamostech krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen een positieve werkomgeving. Met een auto en telefoon van de zaak sta je als monteur bij ons op een. Spreekt dit je aan? Solliciteer nu!

Deel dit bericht