Veilig werken bij Bamostech 

Door de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen te bieden voor onze monteurs proberen we een veilige werkomgeving te creëren. Bij Bamostech staat veiligheid voorop! Bij risicovol werk proberen we de kans op letsel aan handen, voeten, ogen en oren zoveel mogelijk te verkleinen. Bij onze werkzaamheden is het essentieel om te denken aan: oogbescherming, hoofdbescherming, handbescherming, gehoorbescherming en veiligheidsschoenen. 

Oogbescherming is belangrijk om de ogen te beschermen tegen onder andere stof en tijdens het lassen. Omdat de werkzaamheden voornamelijk uitgevoerd worden met je handen is het van belang om handschoenen te dragen die beschermen tegen bijvoorbeeld elektriciteit en snijbestendig zijn. Gehoorschade door lawaai op de werkplaats is een van de meest voorkomende beroepsziekten. Om de juiste bescherming te bieden werken onze monteurs bij een te hoog geluidsniveau met oordoppen/gehoorkappen. 

Deze kleine beschermingsmiddelen maken een groot verschil. Zo zorgen we samen voor gezonde en veilige werkomstandigheden. 

Wil jij ook samen met ons werken aan een veilige werkomgeving en opvallen met onze werkkleding? Bekijk onze vacatures

Deel dit bericht